Meistä

Lasiranta

Ravintola Lasiranta on yksityinen, kaikille avoin henkilöstöravintola Helsingin Hakaniemessä.

Joka arkipäivä aamupuuro klo 8:00-10:00, sekä itse tehtyä lounasta. Huomioimme erityisruokavaliot päivittäin. Valittavana kolme buffetvaihtoehtoa, jotka sisältävät itse leivotun leivän ja kahvin. 

Haluamme kannustaa asiakkaitamme lihan syönnin vähentämiseen, siksi tarjolla on usein kasvisruokavaihtoja ja joka päivä myös täysin vegaaninen buffet.

Ruokiemme raaka-aineet ovat pääosin kotimaisia, käytämme ainoastaan kestävästi pyydettyjä kala- ja äyriäistuotteita ja meillä on käytössä työkalut niin ostojen kotimaisuusasteen, kuin hiilijalanjäljen seuraamiseenkin. Tavoitteenamme on parantaa lounas- ja kokoustarjontaamme koko ajan ilmastoystävällisempään suuntaan.

Buffa ruoka
Nettisivut_kokoukset

Kokoukset

Kokoustilat

Ravintolakerroksessa on useita neuvottelutiloja, auditorio ja monikäyttötila. Yhteistyökumppanimme kautta saamme järjestettyä isompiin tiloihimme pro-tason ääni- ja valolaitteiston, joten kysy rohkeasti lisää eri vaihtoehdoistamme. Ravintolasalia ja kabinetteja voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kokoustilojen varaaminen

Valtionhallinnon työntekijät saavat tilavarausjärjestelmään tunnukset Senaattilasta. Muita pyydetään olemaan yhteydessä ravintola@lasiranta.fi

Tarjoilut

Toimitamme kaikkiin kiinteistön neuvottelutiloihin tarjoiluja sekä isoihin, että pieniin tilaisuuksiin.

Juhlapalvelu Kati&Fille

Kati&Fille

Kaikki lähtee tarkasta suunnittelusta, jokaisen yksityiskohdan on osuttava kohdalleen. Juhlapaikka voi olla koti, kartano, purjelaiva tai vaikka teltta metsän siimeksessä, hyvällä valmistelulla saadaan täydellinen lopputulos. Tästä työstä Katilla ja Fillellä on kolmenkymmenen vuoden kokemus. Juhlapalvelun keskuksena toimii Lasirannan keittiö, jossa on tarvittavat puitteet ja osaava henkilökunta varmistamassa jokaiselle haluamansa näköinen tilaisuus.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai pyydä tarjous: info@katijafille.fi

Ravintola Roskakala

Uusin tulokkaamme levittää suomalaisen kalan ilosanomaa!

Roskakala on vanha suomalainen nimitys kaloille, joilla ei ole kaupallista arvoa. 

Sotien jälkeen ihmiset söivät kaiken saaliin, mitä onnistuivat saamaan ja mm. lahna, hauki ja särki olivat arvostettuja ruokakaloja. Sitä mukaan kun ihmiset vaurastuivat, alkoivat nämä kalat menettää suosiotaan ja kaikki halusivat vain kuhaa, siikaa ja ahventa. Särkikalat ja muut ”arvottomat” heitettiin takaisin veteen tai syötettiin esim. turkiseläimille. Tämä sama trendi on vallalla myös nykypäivänä.

Me teemme herkullista, nykypäivään sopivaa ruokaa näistä ”hylkiöistä”. Eniten käytämme lahnaa, haukea, särkeä ja norssia.

Roskakalojen syöminen on ilmasto- ja vesistöystävällinen valinta, ilman että tarvitsee luopua mistään.

Katso lisää: